ET AF MARKEDETS SIKRESTE SYSTEMER

Med en alarm fra Dahua giver du tyven de vanskeligste forudsætninger. Systemet kan udbygges, så det dækker lige nøjagtigt dit behov. Du får med andre ord et skræddersyet alarmsystem, der giver dig optimal sikring og ro i maven.

Bluetech er specialiseret i montering og opsætning af Dahua alarmer

Ingen krav om dyre abonnementer eller leasing – du køber selv alarmsystemet til en fornuftig pris og er herefter ikke bundet til nogen aftale.

TIL PRIVATE OG ERHVERV

Dahua alarm kan med sine imponerende rækkevidde og  trådløse zoner (der endda kan udvides) dække behovet i såvel langt de fleste virksomheder, som i private boliger. Alarmsystemet er udformet i et elegant design, der sikrer diskret tilstedeværelse i den eksisterende indretning. ( kan migreres med andre Dahua produkter.)

Der er mange fordele ved at investere i en alarm. En Alarm kan give ro i sindet og hjælpe med at beskytte dit hjem eller din virksomhed i tilfælde af brand eller indbrud. Her er et par eksempler på nogle få grunde til, at du bør overveje at installere en alarm:

  • En alarm kan afskrække indbrudstyve. Undersøgelser viser at der er 3 gange større risiko for indbrud i et hjem uden alarm.
  • En alarm kan være med til at beskytte dit hjem i tilfælde af brand, strømsvigt eller vandbrud.
  • En alarm kan give ro i sindet, når du sender børnene hjem fra skole.

Uden abonnement til dit behov

Vi tilbyder en alarm skræddersyet til dit behov og ændre behovet sig hen af vejen er der ingen begrænsninger du kan frit ændre dit setup.
Vores alarmer er trådløse, hvilket betyder, at du slipper for besværlige kabler og i stedet får en let installation, som du nemt selv kan klare. Installationen af alarmen kræver en smartphone. Det smarte ved vores alarmer er, at de kan kobles op via en app, der giver dig mulighed for at styre alarmen efter behov og selv på afstand. Du kan dog også sagtens betjene alarmen uden app’en.

Ved at vælge en alarm uden abonnement opnår du fuld kontrol over dit eget sikkerhedssystem og undgår forpligtelsen til at betale løbende gebyrer og abonnement.