Træt af at lede efter nøgler ? Få en Elektronisk lås


Få en nemmere hverdag med en smart-lås

Med en Smart-lås bliver hverdagen nemmere, da du slipper for nøgler og i stedet kan låse døren op ved hjælp af fx. fingeraftryk, kodetastatur, brik (virker også med apple Airtag) eller direkte på dit smartwatch, smartphone.

Låsen er velegnet til hoveddøre i boliger, kontorer osv. Den elektroniske lås – også kaldet smart-lås, har et pænt nordisk design og er lavet i rustfrit stål. Fås også i sort og er ip55 godkendt og tåler derfor at sidde udenfor.

Smart-låsen passer på dørens eksisterende låsekasse og er derfor også særligt velegnet til døre med 3-punkts låse, hvor døren kan låses uden at det er nødvendig at løfte op i håndtaget først.

Nem betjening af smart-lås

Al konfiguration og oprettelse/sletning af adgang med pin-koder, fingeraftryk m.m. foregår via bluetooth og en meget intuitiv app. Appen er selvfølgelig gratis og passer til smartphone med enten IOS eller Android styresystem.

Betjen din smart-lås fra hvor du befinder dig

Hvis du tilkøber en wifi gateway kan du betjene din smart-lås fra appen, uanset hvor du befinder dig i verden.

Denne funktion er genial hvis du rejser meget og du har brug for at familie eller venner pludselig skal kunne komme ind i din bolig.

Du kan sagtens vælge at bruge din smart-lås uden wifi gateway, så foregår betjeningen blot via bluetooth og du skal være i nærheden af låsen.

WiFi gateway kan tilkøbes

Opret koder til midlertidig adgang

Når du har en smart-lås på din hoveddør kan du let oprette tidsbestemte pin-koder, som kun virker i en foruddefineret tidsperiode. Det er supersmart hvis fx. håndværker, rengøring eller lignende skal have adgang til din bolig. På den måde risikerer du ikke at personer kan komme ind, hvis de ikke længere skal have adgang til din bolig. Det er også muligt at oprette engangs pin-koder.

Automatisk låsning

Få din hoveddør til at låse automatisk ved at oprette et tidsskema, fx. så låses døren automatisk hver aften kl.20 eller om morgenen når alle fra husstanden er taget afsted. På den måde undgår du en ulåst hoveddør.

Intelligente features

  • Håndværkerkode (virker 1 gang)
  • Tidsbestemte koder (f.eks. aktiv fra fredag til søndag)
  • Tidsskema for låsning (f.eks. efter kl.16
  • Fingertryksscanner
  • Fjernåbning fra app (wifi*)
  • Google assistant (wifi*)
  • Amazon Alexa (wifi*)
  • Gratis dansk App

*Kræver wifi gateway for denne funktion.

Gratis app til IOS og Android

Du kan vælge at låse din smart-lås op med kode, brik eller fingertryk, men du kan også låse din dør op med din iphone eller anden smartphone der har android system. Hele familien kan bruge app’en, så er du sikker på alle kan komme ind uanset på døgnet det er.

Du kan oprette og slette adgange nemt og hurtig via app’en, du kan også holde øje med hvornår døren har været åbnet. Desuden kan du se låsens batteristatus.

Kan jeg få en smart-lås til en gammel dør?

Ja, det kan du godt hvis der er monteret en låsekasse der passer til Smartlås, da den passer direkte på eksisterende ASSA modullåsekasse og på 3-punktslåse med oval nøglecylinder. Monteres uden at skulle bore huller i døren.

Nem adgang til sommerhuset

Har du et sommerhus, som du udlejer og vil du gerne slippe for besværet med nøgler? Så få installeret en smart-lås, så kan både du og eventuelle familiemedlemmer eller lejere, få nem adgang til sommerhuset.

Hvis du udlejer dit sommerhus kan du nemt oprette engangskoder til dine lejere. Du behøver ikke engang selv at dukke op, hvis du tilkøber en wifi gateway, med denne kan du betjene låsen lige meget hvor du er i verden.

Du kan købe en smart-lås hos BlueTech her får du oven i købet installation af lås med i købet til kun 3995.- incl. moms

Vi tager forbehold for prisregulering.