Der finde to slags varmepumper, luft til luft og luft til vand. Vi arbejder med luft til luft varmepumper, men servicere gerne luft til vand varmepumper. Varmepumper er en meget populær varme eller køle kilde, er du på udkig efter en løsning til din private bolig, sommerhuset? Så kan vi hjælpe dig til den bedste løsning. Få et uforpligtende tilbud på varmepumpe inklusiv. montering.

Varmepumpe luft til luft

Er til dig der ønsker en enkel og stilfuld enhed rent designmæssigt, varmepumpen er særdeles effektiv til både opvarmning og køling, giver en stor spredning hvilket betyder, at du hurtig kan opvarme eller afkøle et rum, hvilket sikrer dig høj energibesparelse.

Luft til luft varmepumpen er den mest solgte og er billigst i indkøb, prisen ligger et sted mellem 8.000 og 15.000 kr. afhængig af størrelsen, funktionsvalg og muligheder for installationen. En varmepumpe kan også anvendes som et supplement til din eksisterende varmekilde og med stor fordel hvis varmekilden kommer fra gulvvarme, da varmen derfra ikke er så effektiv ved store temperatur udsving. Investeringen er stort set altid tjent hjem på 2 til 4 år.

Varmepumpe service

Et serviceeftersyn forebygger skader i at opstå, derved sparer den dig for unødvendig bekymring og driftforstyrrelser. Serviceeftersynet forlænger dit anlægs levetid og sikrer en optimal ydelse. Iht. til lovgivningen skal der foretages et eftersyn en gang om året.

Serviceeftersyn

Varmepumpe inkl montering

BlueTech går vi langt for vores kunder og holder hvad vi lover. Kvalitet, service og høj faglighed er nøgleord.

Varmepumpe montering