Service af din varmepumpe

Når man overholder sine eftersyn af varmepumpen, resulterer det i et anlæg, som ikke bare holder længerer, men også yder mere og opretholder sin optimale funktion ved at mindske elforbruget.

Filtrene på varmepumpens indedel tiltrækker støv, hvilket medfører at luftgennemstrømningen gradvis bliver dårligere. Tilsvarende bliver varmepumpens udedel tilstoppet af blade, snavs mv. Det resultere i at varmepumpen skal arbejde mere for at opretholde den ønskede temperatur. Dette betyder at jo mere varmepumpen er tilstoppet jo lavere er ydeevnen og des højere bliver elforbruget.

Hos BlueTech har vi den nødvendige viden og ekspertise til at udføre korrekt eftersyn af varmepumper. Et eftersyn handler nemlig ikke kun om at rense et anlæg, men ligeledes er det vigtig at en varmepumpe indeholder den helt rigtige mængde kølemiddel for at kunne opretholde sin optimale funktion.

Luft til luft varmepumpeservice: Se prisen i shoppen

Er din varmepumpe påfyldt mere end 1,0 kg, kølemiddel, er den omfattet af lovkravet om et årligt eftersyn.

Ved et eftersyn gennemgår montøren hele anlægget og sikrer sig, at der er den korrekte mængde kølemiddel på og at cirkulationspumper kører optimalt. Ligeledes bliver kondensator fladen renset for snavs, støv mv.


Alle priser er eksklusiv evt. reparation og reservedele, kølemiddel.